o Ty Ty nie dzisiaj bo za dużo klepania w klawiaturę ale jutro jak wrócę z Częstochowy od onkologa to napiszę , musisz troszeczkę poczekać nie cierpliwy człowieku
no nie wytrzymam zdradzę Ci rąbek tajemnicy , odrobinę się dodaje do kapusty jak jest już uduszona a kapusta musi być dobrze wypłukana i drobno pokrojona
koniec basta , reszta jutro musisz się wstrzymać z bólami do jutra , idę spać choć na pewno nie usnę pa
to litewski przepis? Oni tam mają takie różne kartofle bryzgane, placki ze śmietaną, pierogi ze śmietaną... Śmietany się nie dusi, tylko miesza z gotową potrawą przed podaniem? Jadłem kiedyś w Wilnie sos cebulowy tak robiony... duszona cebulka podlana śmietaną PO zdjęciu z kuchni...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
[ Dodano: 2011-08-03, 17:28 ]
Dzisiaj znów spływ. I znów trafiła mi się babeczka... Kurka wodna, jak można tak atrakcyjnie wyglądać 10 lat po ślubie i z dwójką dzieci??? Niebywałe...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
a propos kiszki ziemniaczanej..............
Niestety nie jestem z Podlasia a z Zachodniopomorskiego,gdzie do granicy z Germanią mam jakieś poł godziny ,a tam wszak wiadomo wurst jest podstawą diety i kartofel.............................No nie nie mogę tego czytać bo znów jestem głodna a kapusty nie chce mi się gotować
Ludzie czy Wy kiedyś śpicie?
niech tylko żoneczka się dowie o tych babeczkach to już nie będzie tajemnic alkowy bo go pogoni a takie ganianie po nocy to dobre jak w dzień nie ma czasu a nasz Gazda wiecznie zajęty kombinuje i kombinuje
o rany
rozumiem że ten mappet to kamuflaż lub sławny dziadunio pozostający w świetnej formie dzięki spływom po rwących górskich rzekach w towarzystwie fajnych owieczek i rozdętych babeczek(nowa tu jestem ale czytałam,czytałam.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum