Życzę Jemu, dużo uśmiechu i radości.
Jak najwięcej pięknych dni, bez zmartwień....
dużo słońca , pogody ducha, dużo miłości (wiem, że ją ma, ale życzeń miłości nigdy za dużo) , mnóstwa radości, jak najmniej zmartwień, jak najwięcej pięknych dni, szczęścia, szczęścia w sercu
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Kasiu wszystkiego najlepszego dla Tatusia, a przede wszystkim zdrowia, dużo siły i żeby po zrobieniu rezonansu okazało się ze zmiany zniknęły i więcej sie nie pojawiły - tego zyczę najbardziej
Ciesze się bardzo ze po naświetlaniach czuje się duzo lepiej.
_________________ Są chwile, by działać i takie, kiedy należy pogodzić się z tym, co przynosi los. /Coelho Paulo/
Kasiu nie pozostaje mi nic innego jak dołączyć się do życzeń....szczęścia, miłości, uśmiechu i tylko radosnych chwil dla Tatki
Piękny jubileusz.
Ogromna radość, że naświetlania przyniosły zamierzony skutek.
Wyściskaj Go bardzo mocno
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Kasiu dziś świętujecie taty jutrzejsze 70-te urodziny a więc i ja w takim ważnym momencie chciałabym dorzucić od siebie życzenia : dużo zdrowia, siły, uśmiechu, szczęścia, ciepła i miłości - ale tego chyba nie muszę dodawać, bo tatuś jest otoczony wspaniałymi ludzmi, dziećmi, żoną , rodziną którzy bardzo go kochają, wspierają i pokazują to na każdym kroku !
Aby kolejne badania sprawiły, że uśmiech pojawi się na Waszych twarzyczkach !
Dla tatusia
Pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie , tulę Was z całych sił i życzę udanej i pełnej uśmiechu imprezy
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Życzę Ci wielu jeszcze wspaniałych chwil z Tatą. Są chwile, które kolekcjonuje się jak najcenniejsze kamienie. Niech te chwile trwają i wieczność...
Bądź dzielna i mężna.
_________________ Niemożliwość jest opinią. Możliwość jest stanem ducha.
Nie zaglądałam do wątku kciukowego od kilku dni, dziś spojrzałam i patrzę a tu tyle życzeń dla mojego Tatki:):):) Łzy mi pokapały i rozmyły mój misterny makijaż...
dziękuję Wam za piękne życzenia, za serce, za wsparcie za piękne słowa otuchy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum