Gonia, mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku? Odezwij się jeśli znajdziesz czas i będziesz miała chęć.
Pozdrawiam serdecznie, szczególnie Tatusia.
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
czkaweczko,amelio i iwonko
Bylismy u lekarza tzn inaczej wysiedzielismy sie od 6 30 do 13 Lekarz przyjal nas o 12 30 i wlasciwie czekalismy na to by nas umowil na Wielki Piatek na radioterapie.Dzis lekarz ocenial tylko wyniki badan.Bylismy zawiedzeni...
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Funia, opisalam wszystko w swoim poscie.zerknij;) dzieki za pamiec kochana moja.Na dzi jest dobrze tatulo mniej kaszle i czuje sie dobrze.A co u Ciebie?
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Anelia, On odpoczywa a ja w nerwach...Dzis jezdzil z wujkiem na traktorze;) Troszke pogoda sie im popsula bo sloneczko mniej swieci,ale zaraz jada na rybki.Tata mowi ze dobrze sie czuje,dzieki Bogu Ojciec Swiety jest zasze krok przed nami i tatke wspomaga;)
Gonia, kochana będzie dobrze, nie stresuj się tak
Najważniejsze, że tatko tam się dobrze czuje-czyż nie mam racji ,oderwał się od codzienności ... ?!!
...kilka dni i wróci, a co sobie odpocznie-to odpocznie Sama jakbym miała taką możliwość to wysłałabym Swojego tatulka na takie oderwanie się od codzienności Pozdrów tatkę !
I dla Ciebie !
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum