Tak jak jogi mam syndrom babci bezwnukowej - więc szczera zazdrość. A w dodatku jak rodziłam, to dziewczynek nie dawali. Pogłaskałam już na monitorze, ale proszę ode mnie trochę potarmosić. Oba.
Jejciu- wiecie co... Tu na forum są najwspanialsi ludzie na świecie Nie przypuszczałam ze tak moze się cieszyć razem ze mną z małego szczęścia- tyle ludzi- cudownych ludzi Aż się łezka kręci
JOGI- z tymi wakacjami to się zastanwó co piszesz bo my morze kochamy (ale wiadomo ze w sezonie cieżko tam za przywoitą cenę powakacjować).
A babcia do przytulania dodatkowa zawsze sie przyda Ja taką miałam
zufed- napewno kiedyś wybierzemy się do Krakowa na spacerek le i do nas zapraszamy Co prawda nie tak znane ale sympatyczne Tarnowskie Góry
No to już ustalam na czas zabkowania za kilka miesięcy
Wiecie ze nawet nie słychac że w domu jest malutkie dziecko? Ta moja mała perełka jest tak spokojna, tylko je i śpi (choć dzisiaj uraczyła nas dwugodzinnie otwrtymi oczami ) zapłacze od czasu do czasu jak za długo jedzonka nie dostanie
A ja będę musiała ostro powalczyć z tą moją anemią daje mi się we znaki
[...] Ta moja mała perełka jest tak spokojna, tylko je i śpi [...]
To prawie jak kiedyś było (podobno, bo mnie ten "zaszczytny i honorowy obowiązek" ominął ) w wojsku,
tylko, że tam "bażanci" robili trzy rzeczy: jedli, spali i awansowali ...
Cieszę się Waszą radością. Pozdrawiam serdecznie !
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Nadziejko droga, bażanci to absolwenci wyższych uczelni, którzy po studiach szli na rok do szkoły podchorążych rezerwy (SPR),
po czym kończyli ją w stopniu podporucznika. Wiedli tam takie właśnie bażancie życie, jak wyżej napisałem
DSS, nie strasz tą chwilową zmyłą ...
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
DSS- ja sobie zdaję sprawę z tego co mnie czeka za kilka miesięcy Maciuś tez był taki spokojniutki- no cud dziecko, aniołek jakich mał... Za to teraz ... czasami nie wyrabiam przy nim Jak Karola "poszła po Maćku" to czeka mnie ciekawe dzieciństwo moich dzieci
Kurcze- teść krakał ze na święta jeszcze śnieg będzie no i dzisiaj padał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum