O sanki organki,puszczyki wy jedne(cytat z pewnej książki ,bardzo mi się podoba)-dlaczego tej informacji o
ewka1 napisał/a:
konto pocztowe .
-nie było prędzej?
Teraz to ja i pewnie inni forumowicze mają "pełne ręce"roboty.Do północy damy radę,prawda
[ Dodano: 2013-06-07, 21:41 ]
I nie Ewka,a
ewka1 napisał/a:
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu:
-napisał.
Można też założyć sobie dodatkowe (nie jedno ...) konto pocztowe[/quote].
Uch,mnie z tym poruszaniem się w necie naprawdę idzie cienko,ale już poprawiłam.
[ Dodano: 2013-06-07, 22:15 ]
Poszło 8 głosów,a licznik oddanych głosów w dniu dzisiejszym jak i suma wszystkich głosów przy naszej szkole ani drgnął.
Dlaczego tak się dzieje?
Poszło 8 głosów,a licznik oddanych głosów w dniu dzisiejszym jak i suma wszystkich głosów przy naszej szkole ani drgnął.
Dlaczego tak się dzieje?
Jest aktualizowany co godzinę, a nie na bieżąco, stąd "nie widać" głosów bezpośrednio po kliknięciu.
sarenka napisał/a:
dlaczego tej informacji o
Cytat:
Richelieu napisał/a:
konto pocztowe .
-nie było prędzej?
Teraz to ja i pewnie inni forumowicze mają "pełne ręce"roboty.Do północy damy radę,prawda
Liczyłem na domyślność w tej ... hmm, dość delikatnej ... kwestii.
A te "pełne ręce roboty" to też tak raczej z głową i wyczuciem:
niech te przykładowe 8 kont nie będzie założonych na tego samego Zdzicha Kowalskiego ...
I co ja bym tu sam zdziałał bez Waszej wspaniałej pomocy ?!
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Wiesz,jakby to powiedzieć -ja z myśleniem nie mam specjalnie problemu,jedynie z obsługą i rozumieniem komputera.
Poza tym,autentycznie podoba mi się polecana szkoła w Perłach.
Dawno,dawno temu sama chodziłam do takiej małej przyjaznej dzieciom szkoły.I było boisko,ba dasz wiarę,że w nogę grałam?A dokładnie na bramce stałam,ja nieduża,ale w sprincie byłam dobra.I refleks też miałam dobry.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2013-06-07, 23:04 ]
-oj,wciąż jesteśmy na 4 miejscu.A ja już zagłosowałam.Jeszcze się lepiej postaram,bo tak sobie myslę,że jak szkoła zajmie I miejsce,to zaproszą nas na otwarcie boiska.Nowi użytkownicy forum,prosimy-przyłączcie się do nas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum