wszystko w normie. Lista "sensacji" po solach platyny jest niemal nieskończona, toteż nie martw się i ciesz się, że to "tylko" takie figle z zaburzeniami czucia.
Dziękuję billyb za szybciutką odpowiedź. Wierzę w wariant optymistyczny i już! <nerwus>
Trzeba mieć nadzieję, bo inaczej można oszaleć. Tata poza tym czuje się bardzo dobrze (no może z tym bardzo dobrze to przesadziłam, bo jest własnie po chemii). Jest sprawny, samodzielny i ogólnie nastawiony optymistycznie. I happy end musi być. Wystarczy, że podlec skorupiak zabrał mi mamę
Agax ciesze sie ze udaje Wam sie walczyć i to skutecznie jak na razie , mam nadzieje na czytanie długo długo takich opstów , powiedz mi prosze w jakim wieu jest Tatko skoro zaliczył sie do operowania ? i skad jesteście gdzie w ogóle leczycie tatę ...?
pozdrawiam serdecznie
[ Komentarz dodany przez: DumSpiro-Spero: 2010-08-26, 01:27 ] Było tu niemal 100 emotikonów z kciukami - zaznaczam to, by było wiadomo :-)
A teraz, skoro już wiadomo, usuwam z troski o zdrowie oczu czytelników pozdrawiam cieplutko, DSS.
Tata już jeździ samochodem, kucharzy (co zawsze bardzo lubił) i myśli o powrocie do pracy
świetne wieści, że tata po pierwsze tak dobrze znosi chemię, a po drugie jest w na tyle dobrej formie by prowadzić samochód. Moja mama też miała w kwietniu operację, usunięcia przerzutu z głowy a nie ogniska pierwotnego w płucu (IV stadium, nieoperacyjne). Dla pocieszenia: jest po 4 wlewach, też jeździ samochodem, co prawda na krótkich dystansach ale jednak, i ogólnie rzecz biorąc jest samodzielna. Tak więc różnie to bywa.
Korzystajcie z tatą z każdego dnia jego dobrego samopoczucia i pamiętajcie by się zanadto nie eksploatował bo w tej chorobie nigdy niewiadomo, jak długo dobry stan potrwa.
powodzenia:)
Łysy
_________________ jeśli masz zamiar chorować musisz być zdrowy i mieć pieniądze:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum