Dziś otrzymałem kolejny telefon. Mam zapewnienie lekarza zresztą mój dobry znajomy którego serdecznie pozdrawiam że nie mam żadnych zmian chorobowych co więcej nie potrzebuję dodatkowego leczenia. Wynik podwójnego badania został wysłany na mój adres. Nie mniej ta sytuacja dużo zmieniła w moim życiu. Ostatni wpis dodam jak otrzymam wynik. Gdy będzie ktoś czytał ten wpis i będzie w podobnej sytuacji mocno pozdrawiam i dopinguję.
robertnt1, to normalne, że dużo się zmieniło - pewien czas żyłeś w stresie, czekając na wyniki - jak każdy tu. Najważniejsze, że wszystko skończyło się dobrze, masz potwierdzenie, że jest ok i trzeba myśleć pozytywnie
Paznokieć już powoli odrasta mam go już mniej więcej połowę długości. Ale wraz z nowym paznokciem niezbyt pięknym pojawia się stara znajoma czarna kreska...
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2017-04-05, 13:18 ] Proszę wstawiać wyniki badań jako załączniki do posta, bo wstawione w takiej formie jak Twoje mogą w każdej chwili zniknąć.
Tutaj jak to się robi http://www.forum-onkologi...rum/faq.php#35.
Wynik histopatologiczny jest jednoznaczny ale biorac pod uwage niektore historie z tego forum jak np. ccc na Twoim miejscu wypozyczylbym preparat i dal ponownie do zbadania u dobrego patomorfologa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum