iwka3219, Nie znam na tyle czeskiego, ale kilkakrotnie solidnie mnie obśmiano, gdy zaczynałem "szukać" w Czechach, zależy od poczucia Humoru słuchacza
jo_a, Ja wiem że mam problemy, ale mam nadzieję, że może kiedyś jeszcze spróbuję "szukać"...
Teraz cieszę że jeszcze mam czym sikać, nie brudząc deski i nie obsikując sobie butów. Ale przyznaję absolutną rację, palenie nie pomaga mi w odzyskaniu dobrej formy...
Skoro z picia, szukania zostało mi tylko plucie i palenie... jakoś muszę się tym zadowolić.
Głosowanie jest na dobrym poziomie, pokazujemy że Ania i Remek mają przyjaciół na których mogą zawsze liczyć...
Aniu wiem że dla Pani Młodej jest to podobno Najszczęśliwszy dzień w życiu, dlatego dołączam swoje skromne życzenia wszystkiego co NAJ...a zwłaszcza Córeczki.
Tobie
Remku życzę, aby nie było Ci gorzej niżeli nam wieloletnim wyjadaczom małżeńskiego ciasta, wiem że mi wybaczysz te mało entuzjastyczne życzenia, ale ja mam guzy na mózgu, więc mam prawo nie do końca odpowiadać za swoje słowa.
Kochani wszystkich cudów Małżeństwa na początek Waszej NOWEJ DROGI ŻYCIA oraz DALSZEGO POŻYCIA
Gratuluję serdecznie