Co prawda od tego jednostajnego huku kilka razy mnie "telepło" jakbym zasypiał. Wtedy próbowałem myśleć o pięknych tajkach... ale że wyobraźnia pracuje mi znakomicie, a byłem w krótkich portkach, i trochę luźnych, to zaraz jak mi się zaczynały odkształcać, więc z kolei musiałem myśleć o tym jak wpadłem do zimnego Popradu, żeby pani obserwująca tą część mego ciała, która wystawała z rezonansu, nie pomyślała, że jestem jakimś zwyrodnialcem...
Gazdo ty porostu rozkładasz na łopatki
Dobrze się mają Twoi najbliżsi, zapewne w Twoim towarzystwie nigdy nie jest nudno
Oczywiście potem kazała mi siedzieć 20 minut na korytarzu, ale jakoś tak od razu wolałem wyjść na świeże powietrze... Polazłem do chińczyka, zamówiłem sajgonki (bo to na badaniu rezonansem trza głodnemu przyjechać), zadzwoniłem do przyjaciół, którzy swój przychówek razem z moją córcią na Rynek powlekli (karmienie gołębi i mcdonald), spotkaliśmy się przy aucie, córcia wymogła nabycie klapek, bo w trampkach za ciepło. Pojechaliśmy do Decathlonu, który po drodze do domciu jest. No i moja sześcioletnia bestia wybrała sobie dwie pary legginsów, dres, trzy t-shirty, rolki niebieskie, ochraniacze czarne i kask różowy. Ja ze swoich planowanych zakupów (spodzień 3/4 oraz jakieś przynęty do morskich połowów) kupiłem trzy strzały do łuku po 9,99 pln...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Zawsze lubiłem aktywistki... kojarzyły mi się z takimi hożymi dziewojami w chustkach na głowie i na traktorach . Poproszę na prv o numero telefono. Odezwę się 23-go jak będę po badaniu. Oczywiście zajadę autem, dam się pokierować w stronę najlepszej kawiarnio-cukierni, i do dom odwiozę. Mam nadzieję, że w korkach długo stać nie będziemy
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
No pięknie Gazda i Berta i Wy tak oficjalnie ok żartuję ale przegapiliście okazję taki przypadek zdarza się bardzo rzadko oj szkoda ,szkoda już dwójka by się znała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum