Dziś przypadkiem wykryto u mnie guzek 15×15×11 mm oraz możliwy przerzut do węzła chłodnego (węzeł 6×10mm). Rok temu bylam operowala na raka chromofobowego nerki. Mam skierowanie a biopsje. Nazwiska które się przewinęły to Marek Dedecjus lub Tadeusz Kubicki. Nie znalazłem miejsca w którym wykonuje biopsje prof.Dedecjus termin u dr Kubickiego na koniec lipca. Help!!! Czy ktoś wie gdzie mogę szukać?
stanowczo odradzam dr Kubickiego, pobrał mi biopsję z guzka i stwierdził zmianę tarczycy niezłośliwą, a po roku to się okazał gruczolak PRZYTARCZYCY. Niestety patomorfolodzy nie mają w sobie nic z wina i z wiekiem nie szlachetnieją. Nie napisałaś o jakie miasto Ci chodzi ale w Warszawie to pełno. Szukaj w Lux MED oni zwykle sprawdzają swoich specjalistów.
sorry gaba, ale akurat nie jesteś w temacie jak chodzi o biopsje tarczycy.
Patomorfolog osiąga tu najlepsze rezultaty tzn. biopsja jest diagnostyczna, nie jest poschnieta ani pokrwawiona.
i ludzie z branży o tym wiedzą. Sam prof. Dedecjusz też tak się wyraził .
To są inne biopsje niż gruba igła z piersi.
To co napisałam o Kubickim to sama prawda, mam te wyniki na piśmie i to jest TARCZYCA nie pierś. Ogólnie Twój post jest mało związany z treścią mojego i mam niejasne wrażenie że bardziej chodziło o skrytykowanie mnie niż o radę dla forumowiczki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum