Wizyty kontrolne były co miesiąc, później co dwa. Badanie tomografem było w ciągu roku. Oprócz tego było kilka rtg i usg oraz endoskopia noso-gardła.
[ Dodano: 2018-03-13, 07:41 ]
Co mnie jeszcze zastawia. Na skierowaniu było napisane, żeby przynieść historię choroby, ale przed badaniem nikt o to nie prosił, wywiadu chyba też nie było. W opisie jest lewa strona, ale jak patrzę na ilość zębów po tej stronie to wychodzi, że świeci operowana strona prawa, a tam był cięta m in. kość.
aerobird,
Jeżeli coś budzi Twoje wątpliwości, to trzeba to wyjaśnić, możesz z radiologiem, który wykonywał badania, lekarz do którego się wybieracie po zdjęciach też powinien rozpoznać czy nastąpiła pomyłka w opisie czy jednak coś się dzieje w drugiej stronie. Zgłaszaj lekarzowi Twoje podejrzenia.
No i coś się wyjaśniło. W opisie był błąd, lewa strona to w rzeczywistości prawa, czyli ta operowana. Świeci się prawdopodobnie proces gojenia tego wszystkiego. Więcej wyjdzie na tomografie (maj) Po drodze jeszcze kontrole usg brzucha.
Przyznam, że ja się nakręciłem i kazałem mamie lecieć do lekarza. Ona stwierdziła, że "co on tu pieprzy" i pozwiedzała, że pójdzie dopiero po tomografie. Do tego jeszcze dziś nie było lekarza prowadzącego, ale ten kto przyjmował w zastępstwie poszedł skonsultować wynik komisyjnie z zespołem na oddziale.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum