Witam ponownie u mojej mamy znowu pojawił się problem dwa ostatnie palce prawej ręki jej drętwieją a praktycznie w tym najmniejszym palcu traci czucie.Co to może być? Nie mam pojęcia jak jej pomóc.Mama twierdzi że to mogą być problemy z krązeniem.Proszę pomózcie
Witam u mojej mamy pojawiły się znowu bardzo silne bóle brzucha i pleców. Jak złapie ją ból to tramal niestety już nie pomaga ostatnio wzywałyśmy pogotowie i mama dostała ketanol w zastrzyku który jej pomógł.Proszę napiszcie skąd pojawił się ten ból pleców?Wcześnie były bóle ale tylko samego brzucha teraz jeszcze plecy.
Tak na "zdalne internetowe macanie" może być trudno na to odpowiedzieć ...
Nie wiadomo, czy jest to związane z przerzutami nowotworu, choć możliwe, że tak jest.
W przypadku trwania dolegliwości powinnyście też rozważyć zasięgnięcie porady hospicjum lub poradni leczenia bólu,
doraźne wzywanie pogotowia w takich sytuacjach może się wtedy okazać niewystarczające.
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum