Czy zna kogoś kompetentnego psychologa/psychoonkologa z Łodzi?
Bardzo pilnie potrzebuję kogoś dla Mamy. Boję się iść do pierwszego lepszego, psycholog w szpitalu odpada.
Szukałam psychoonkologa w Łodzi ale nie mogę znaleźć. Proszę o pomoc...
Witaj.
Sama jestem psychologiem, pracuję w poradni...
Bardzo chciałabym Ci pomóc. Na razie nie mam żadnych namiarów, ale popytam. Może ktoś z mojej pracy zna kogoś...
Trzymaj się.
Dzięki. To chodzi o moją mamę. Ona już po 2,5-letnim leczeniu nie ma siły, chęci i wiary w to że dzięki pozytywnemu nastawieniu może być choć trochę lepiej. Ja nie potrafię jej pomóc, potrzebuję kogoś z kim będzie mogła porozmawiać, kto jej pomoże...
Witaj ponownie.
Póki co udało mi się zdobyć tylko namiar na osobę, która pracowała (nie wiem czy nadal pracuje) w Koperniku, przyjmuje np. w przychodni Medi-Med na ul. Sienkiewicza 33/3
Będę pytać dalej.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-04-11, 21:21 ] Dane osobowe w poście ukryte, autorka wątku informację (ukryte namiary) otrzymała na PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum