Po zawale sie poprawiło, było juz bardzo stabilnie, a badania ze szpiku pokazały ze wszystko przebiegło bardzo dobrze i nie ma sladu po bialaczce......
Niestety w świeta powikłanie, woreczek żólciowy... Cos poszło nie tak, wdała sie sepsa i 26 grudnia zmarł mój przyjaciel... A było tak blisko
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
demonix,
Rozumiem Twoją frustrację, sama ją często przeżywam... Zawsze jednak wtedy myślę, że może stało się to, żeby nie stało się coś gorszego, nie do zniesienia...
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Tak bardzo chciał zyć, dzis by był juz na przepustce bo taki był plan. Tyle sie wycierpiał, to były trudne chwile, tak fizycznie jak i psychicznie. Pochowałem mojego przyjaciela 13 stycznia, tam gdzie chciał..... Tak mi smutno, taki wielki żal. Jedyne co moge powiedziec to opieka w klinice w Greifswaldzie naprawde super. Szczególne podziękowania dla doktora Andrzeja Pilsa. Zrobili naprawde wszystko co było w ich mocy. Przepraszam za te moje tutaj wynurzenia, ale tak bardzo mi smutno i źle ze tak to sie zakonczyło.
_________________ Boże, użycz mi pogody ducha. Abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić. Odwagi, abym zmieniał to co mogę zmienić.
I mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.
Każdy z nas albo wierzy albo nie i to już indywidualna sprawa każdego z nas. Na pewno wiele osób traci wiarę jak spotka Go jakieś nieszczęście ale ktoś mi kiedyś powiedział, że może Bóg właśnie zabiera człowieka żeby oszczędzić Jemu i najbliższym jeszcze większego cierpienia, może w tym coś jest?, może warto tak myśleć żeby było nam łatwiej?. Musisz teraz przeżyć żałobę po swojemu, każdy znajduje swój sposób na ten ogromny ból ale co byśmy nie robili i tak przez dłuższy okres czasu będziemy to przeżywać, analizować, żyć w tym smutku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum