Opowiem o moim dzisiejszym szczęściu.
Byłam w Teatrze STU na super sztuce pt.Wariacje tischnerowskie.Kabaret filozoficzny.
Dużo dobrego humoru i wspaniali aktorzy:Jerzy Trela i Krzysztof Globisz.
To był udany wieczór.I nawt nie udało się go zepsuć jednej takiej.."jak zdrowie,chyba dobrze bo przyszła pani do teatru i dobrze wygląda".Chyba ją rozczarowałam
to i tak nie przebije tekstu -Julka Boże jedyny to ty żyjesz??????????
tego nikt nie pokona
witajcie ja dopiero z wyrka się zwlokłam , kurcze pewnie się u mnie coas szkuję ledwo co siedze, ale juz leki zaaplikowałam i czekam
Jak to ładnie opisałeś Majkelku .A ja dzisiejszą noc ...przespałam calusieńką, ani razu się nie budząc. To chyba zasługa Majkleka i nasze ostatnie nocne rozmowy
No normalnie jak jestem za tą wielką kałużą to bym przyleciał i Cię za to uściskał
Dzień dobry Kochani
[ Dodano: 2012-02-29, 16:18 ]
JustynaS1975 napisał/a:
Często patrzę na coś jak na zdjęcie, jak na kadr. A zachwyca mnie wiele.
Wczoraj wracam, piękny śnieżny krajobraz plus brzozy. I robię zdjęcie tym brzozom. Potem idzie jakiś Pan i mnie się pyta co ja takiego pięknego widzę w tych brzozach? Odpowiadam, że brzozy są piękne same w sobie.
Nie wiem czy go przekonałam do tego. Zwłaszcza, że jest to krajobraz, który on widzi na co dzień. Taki zwyczajny, to pewnie trudno mu dostrzec jego urodę.
A mnie na co dzień zachwycają takie zwyczajne widoki.
Wiesz co Justyna, ja mam wrażenie, że to ja się od Was uczę życia i biorę nadzieję. Czasem mi się wydaje, że ja tu już nie ma nic do roboty.
No widzicie jak się jest między dobrymi ludźmi to dobre rzeczy się dzieją. Mój teść marudzi ale chemię toleruje dobrze. Żona z Teściową były u lekarki (bardzo miła osoba ponoć ), która zasiała w nich ziarnko optymizmu
Uwaga dla Dyrekcji - to znaczy, że dziś będę numery odstawiał
Bo ja to dzis szczescia nie mialam, nie wyludzilam , zadnego nr telefonu doktorka ..Ale zdradze Wam, ze jednak jedno male szczescie jest.. bo moja przyjaciolka miala dzis fotokoagulacje oczu , strasznie sie lajza jedna denerwowala i ja z nia tez ! ale wszytko ok ! I juz jest w domku, a ja ze chora nie moglam z nia byc :(((
I jeszcze jedno małe szczęście dziś, ... każde kobiecie kwiatek poprawi nastrój, nawet jeśli sobie sama kupi
No Justynka jak tak piszesz to ja bym kwiatki zamówił i Ci przez tą wielką kałużę wysłał normalnie
[ Dodano: 2012-02-29, 20:48 ]
A mnie dziś rozwaliły te słowa, które sobie przypomniałem
But the river is wide
And it's too hard to cross
even though I know the river is wide
I walk down every evening and stand on the shore
I try to cross to the opposite side
So I can finally find what I've been looking for
(Billy Joel)
(Lecz rzeka jest szeroka
Zbyt szeroka bym ją przekroczył
i choć wiem, że rzeka jest szeroka
idę co wieczór i staję nad jej brzegiem
i próbuję przejść na drugą stronę
by w końcu znaleźć to, czego tak długo szukam)
No jak to nie są piękne słowa o wielkim duchu, który siedzi w każdym z nas to ja zacznę być grzeczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum