Świetne zdjęcie.
Krzysztofie małymi krokami do przodu.
Wiem wiem brak słońca może negatywnie wpływać.
Ale niektórzy mądrzy mówią:
Oprócz celu liczy się droga do celu. Droga do celu może być trudna i wyboista, może zabrać dużo czasu. Ale może gdyby droga do celu była zbyt łatwa, to cel w sam sobie, osiągnięcie celu może tak bardzo nie cieszyć.
Spełnienia marzeń. I pamiętam droga do celu (sama w sobie) też jest ważna.
[ Dodano: 2012-01-12, 12:27 ] kmis napisał:
Musisz tylko włączyć tę szafę grająca i parkiet jest nasz.
"To cóż, dopieszczamy się "
of course
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
I trochę filozoficznie po 'optymistycznych akcentach' w Twoim, Krzysztofie wątku:
I ja mam chwile filozoficznej zadumy. Staję sobie na moście nad Wisłą, od czasu do czasu spluwam na fale i myślę przy tym: Panta rei. — Stanisław Jerzy Lec
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Staję sobie na moście nad Wisłą, od czasu do czasu spluwam na fale
Staram się wyobrazić sobie ten widok - Nasza Justynka z rękoma w kieszeni i plująca - no jakoś mi to nie pasuje. Ale bardzo obrazowo, przyznaję: Panta rei"Pozory mylą, rzekł jeż, schodząc ze szczotki ryżowej"
Miłej niedzieli pięknooka
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum