Do poczytania taki list Heather:
http://noizz.pl/spoleczen...t-kazdy/6sylydv
"(...) apeluje też, by nie mówić, że "przegrała z rakiem".
Rak zabrał mi prawie wszystko, co miałam, ale nigdy nie zabrał mi miłości ani nadziei. To nie była "walka", tylko życie, które często jest brutalnie losowe i niesprawiedliwe, i tylko tyle. Nie przegrałam, do cholery. Wszystkie te lata, kiedy żyłam z rakiem, uważam za całkiem spore zwycięstwo. Proszę, pamiętajcie o tym."
Specjalnie cytuję ten fragment, ponieważ nie lubię tego 'przegrała z rakiem' i specjalnie podkreśla, że wszystkie lata, kiedy żyje się z rakiem, to całkiem spore zwycięstwo.
Z osobistych spotkań chcę wspomnieć o przemiłym spotkaniu z Obertasem, za które serdecznie dziękuję
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
JustynaS1975,
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, dużo zdrowia, radości, miłości, uśmiechu, spełnienia marzeń oraz wszystkiego czego sobie życzysz.
Justynko dziękuje że jesteś i nam pomagasz i wspierasz nas, oby nie zabrakło Ci sił w tym co robisz na forum
JustynaS1975, poznałyśmy się na moim temacie, potem przeglądałam sobie forum i gdzieś nadmienilaś o swojej chorobie. Wtedy weszłam na temat gdzie opisujesz walkę ze swoją chorobą.
Jestem pod ogromnym wrażeniem, jestes bardzo silną i pozytywną, niepoddajacą się osobą. Pomagasz innym na forum walczyć z rakiem podczas gdy sama prowadzisz podobną walkę.
Co do białaczki to sama mam ogromny lęk ponieważ moja babcia, jej brat, a także kuzynka chorowali i chociaż nie jest udowodnione, że białaczka jest dziedziczna to geny lubią przenosić się co drugie pokolenie i akurat w przypadku mojej rodziny to by się sprawdziło (babcia i brat, a nastepnie kuzynka).
Wytrwałości, dużo siły i otaczaj się dobrymi ludźmi!
[ Dodano: 2016-02-06, 15:02 ]
Niedługo 6-te urodziny
Obyś świętowała tę rocznicę jeszcze dłuuuuuugie życie, do spokojnej starości!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum