W końcu zrobiłam fotki moich kolczyków i nie tylko - do obejrzenia pod linkiem http://www.facebook.com/m...o_album_comment
Nie wrzucam na forum - bo strasznie tego dużo i przede wszystkim nie od tego jest to forum
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
a ja mam pytanie te kolczyki to technika sutasz -te ostatnie i mam pytanko czy używasz jakiejś specjalnej nitki? czy zwykłej żyłki ???
a kolczyki pierwsza klasa
[ Dodano: 2012-07-03, 13:03 ]
mi się otwiera, próbujcie może po prostu jest za dużo oglądających i dla tego się stronka blokuje
Może, a jak ogólnie wiadomo nie istnieję, bo go nie mam , ale z drugiej strony chciałabym obejrzeć te Twoje kolczyki, bo po pierwsze masz i dlatego po drugie są piękne
[ Dodano: 2012-07-03, 14:34 ]
masz talent, zapomniałam dopisać (jestem w pracy i piszę pod biurkiem
Cały czas zastanawiam się, co miałaś na myśli Małgosiu mówiąc że mógłbym przebić sobie coś jeszcze, chcąc wyeksponować kolczyki Asi...
Wybacz, ale wiesz, że nie należę do najbystrzejszych przedstawicieli swojego gatunku...
Może jakieś sugestie? pomóż mi proszę...
Witaj Asieńko
Ucałowałaś ode mnie swojego Przystojniaczka?
Ciekawy jestem Jego letniej fryzury...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum