Jak wiadomo nasi chorzy czasem maja apetyt innym razem nie bardzo.
Macie jakies sprawdzone metody,przepisy odnosnie zywienia?
Szczegolnie szukam jakis przepisow jesli chodzi o watrobe aby ja starac sie jak najbardziej oszczedzic
Tak ma diagnoze Rak pluc,nie zaglebialem
sie jaki konkretnie typ.Tak jak wspominalem
wczesniej TK jest sprzed okolo 3 lat,wtedy ponoc lekarz stwierdzil poczatek raka pluc.Ukrywal stan swojej choroby tak
dobrze,ze nie wzbudzilo to zbytnich podejrzen.Oczywiscie Bonaj nie ulega watpliwosci,ze to
forum onkologiczne,jednak jesli chodzi o zywienie sa np produkty Nutricia Oncology
bycmoze ktos stosuje cos innego,robi sobie jakies potrawy,desery etc.Stad moj post,bycmoze wydaje sie prozaiczny dla mnie jednak dosc istotny
Bonaj wiem,ojciec unika lekarzy taki juz jest.Odnosnie diety chodzilo mi co ewentualnie najmniej szkodziloby na watrobe.Zje cokolwiek smazonego zaraz ponoc czuje ja.Zawsze ratowal sie Rapaholin
i jakimis naturalnymi specyfikami,medycyna niekonwencjonalna i tego typu sprawy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum