1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Co dalej...rak trzustki z przerzutami do wątroby i węzłów |
sylwiim
Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 31891
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-04-21, 08:50 Temat: Co dalej...rak trzustki z przerzutami do wątroby i węzłów |
Dobrze, że są tacy ludzie jak Ty...dzięki temu umierać nie jest tak strasznie...
Trzymaj się Pestko |
sylwiim
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-04-08, 20:38 Temat: Co dalej...rak trzustki z przerzutami do wątroby i węzłów |
pogarsza się...i zmuszanie nie wiele pomaga...biegunki, wymioty...
mój tato tłumaczył mi,że po prostu nie czuje głodu...
lekarze też nam tłumaczyli, iż taki jest przebieg tej choroby.
Przez moment myśleliśmy, że to właśnie wina nerek...były prywatne wizyty u urologa ale to tylko upewniło nas, iż przerzuty na węzły dają o sobie znać. |
sylwiim
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-04-08, 20:00 Temat: Co dalej...rak trzustki z przerzutami do wątroby i węzłów |
tak jest przy tej chorobie, że traci się apetyt i nic nie zrobisz...niestety |
sylwiim
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-04-08, 18:55 Temat: Co dalej...rak trzustki z przerzutami do wątroby i węzłów |
Mój tata miał również zachcianki typu piwo, my chcąc "dbać" o niego nie dawałyśmy mu tego, mimo że lekarze z paliatywu mówili nam by pozwalać na wszystko co ze chce...teraz wiem, że mieli rację...w takiej chorobie nic już nie zaszkodzi, a jest to minimum "normalności" i "przyjemności)dla chorego.
pzdr |
|
|