1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak jajnika - problemy hormonalne po adnexectomii |
stokrotka01
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 13828
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-07-26, 14:17 Temat: Rak jajnika - problemy hormonalne po adnexectomii |
po mojej operacji lekarz mi powiedzial ze musze brac hormony azeby przeprowadzic mnie z jednego brzegu rzeki na drugi zebym sie sama nie wykonczyla i innych
kazdy roznie reaguje w naszej sytuacji -ten tydzien przechodze ciezko -mam 41 lat i 4 letnie dziecko w tygodniu jestem sama a moj facet przyjezdza z pracy na weekend i olewa wszystko ja szybko stanelam na nogi bo musialam wszystko sama robic od jutra ma miec urlop wiec pojezdze po lekarzach bo sytuacja z moja chemia jest jeszcze nie wyjasniona jeden lekarz chce dac drugi nie każe
ot co
My kobiety przewaznie same musimy przejsc przez trudy zycia
pa trzymaj sie mocno |
Temat: Rak jajnika - problemy hormonalne po adnexectomii |
stokrotka01
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 13828
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-07-26, 09:48 Temat: Rak jajnika - problemy hormonalne po adnexectomii |
witaj Basiu
ja tez jestem po operacji radykalnej 27.05.2010
obecnie tez jak Aniaha stosuje zel ESTREVA 50g czuje sie dobrze
pamietaj ile zwolennikow tyle przeciwnikow HTZ wiec nie opieralam sie i wcieram codziennie rano
co ma byc to bedzie
dzisiaj rano umowilam sie jeszcze w srode na biopsje piersi 4 guzki na lewej i jeden na prawej wiec jestem na etapie leczenia jezdzenia tu i tam najgorsze dojazdy bo w moim miescie nic nie ma
Koniecznie zmien hormony najwidoczniej Ci nie pomagaja a Ty nerwowo wykonczysz siebie i innych
pozdrowionka |
|
|