1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak |
pola66
Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 19759
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-05-06, 17:40 Temat: Czerniak |
witam wszystkich, czytam od pewnego czasu to forum, sama nie wiem co tak właściwie chcę przeczytać.... jestem pielęgniarką hospicyjną, opiekuję się ludźmi, pocieszam, dodaję otuchy a teraz znalazłam się w sytuacji kiedy w mojej najbliższej rodzinie pojawił się problem czerniaka, boże kochany jak ja się strasznie boję, chyba bardziej niż sam chory, podziwiam Was kochani za siłę z jaką podchodzicie do problemu, z jaką walczycie,my czekamy na wyniki wycinków z węzłów mimo że wartownik był czysty.. nie dziwię się że bonzo tak się niecierpliwi, choć pewnie lepiej jest mniej wiedzieć, starać się żyć chwilą i umieć czekać .. obertas podziwiam Cię.. .zawsze wydawało mi się że jestem mocna psychicznie, już tyle osób "przeprowadziłam" na tamtą stronę, czułam że taka była wola Boska i trzeba ją przyjąć z pokorą,a teraz te 2 tygodnie które nam pozostało do wyniku jest dla mnie wiecznością, nie potrafię myśleć o niczym innym,bardzo się boję a jednocześnie mówię wszystkim że będzie dobrze, będzie dobrze...rodzina ma do mnie ogromne zaufanie, nie mogą przecież zobaczyć jak strasznie się boję co będzie cieszę się że jest takie forum gdzie można wypowiedzieć co tak naprawdę się myśli i czuje, pozdrawiam Was ciepło |
|
|