1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: rak jelita grubego i przerzuty |
piotr123
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 4210
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-11-14, 17:02 Temat: rak jelita grubego i przerzuty |
straszliwa ta choroba
teraz ja biorę się za siebie bo ze mną też dzieją sie dziwne rzeczy
Wstydz się przyznać ale od dobrych 2 lat mam częste biegunki i dosyć głośno pracują mi jelita no i gazy
do tej pory lekarz przepisywał mi tylko duspatalin a badań jak nie było tak nie ma dalej
W nowym roku poddam się kolnoskopii. |
piotr123
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-11-14, 16:47 Temat: rak jelita grubego i przerzuty |
że być może było to coś innego, może coś z wątroba.hmm.. wiem że przerzuty były do wątroby,
nie jest dziwne że mama mogła żyć z nowotworem do samego końca i o tym nie wiedzieć?:>
dopiero na samym końcu nagle zaczeła puchnąc jej noga i była słaba i nie mogła nic jeść ani pic? |
piotr123
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-11-14, 16:36 Temat: rak jelita grubego i przerzuty |
założyłem ten temat ponieważ mam pewne wątpliwości co do opini lekarzy na temat zdrowia i diagnozy mojej ś.p. mamy z 2004r.
Moja mama zmarła w przeciągu 2 tygodni, rak jelita grubego z przerzutami nic o tym nie wiedząc.
Pamiętam, że mama poczuła się źle, zaczęła puchnąć jej noga co utrudniało poruszanie się.
Oczy zrobiły się żółte i była słaba, wymiotowała i nic nie jadła.
Pojechała do szpitala na badania i tam została.
Do mnie i do mojej babci podszedł lekarz i pyta się czy Państwo jesteście juz przygotowani...
my nie wiedzieliśmy o co chodzi... jednak nie było już ratunku
mama słabła, nie chciała przyjmować płynów ani pokarmów, w przeciągu 2 tygodni zmarła
dla mnie to było i jest coś dziwnego |
|
|