1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi |
miska
Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 5263
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2016-12-26, 08:28 Temat: Rak piersi |
Tak wiedziano odrazu ze jest to rak zlosliwy . Juz przed biopsja wiedziano ze to rak naciekowy po usg biopsja miala potwierdzic wszystko i po wykonaniu biopsji usunieto guza wraz z marginesem wezlem sln oraz jednym pod pachanto wszysyko na wyniki wyzej. Co to jest ta brachyterapia ? Mamie powiedziano na 100 procent o naswietlaniach i hormonach ale to tak jak mowoe przed rym wynikiem mnie bardzo martwi to ze wezel jest zaatakowany i to jeszcze wartowniczy oraz ze wychodzi poza rorebke wezla jestem straszniczy to bardzo zla oznaka |
miska
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2016-12-25, 18:38 Temat: Rak piersi |
Przed operacja byla wykonana biopsja guza ktory znajdowal sie po prawej stronie minimalnie wyzej piersi potem usuniecie guza wycieiecie tych zeczy ktore sa na wyniku wiecej nic nie wiadomo bonqynik.odebrany w piatek i juz nie bylo lekarzy a ze swieta trzeba czekac do wtorku. Przed usunieciem guza bylo mowione ze mama dostanie jakies leki hormonalne ktore bedzie brac i to wszystko ale moze nie byly przewidziane takie wyniki |
miska
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2016-12-25, 16:51 Temat: Rak piersi |
Nie nie dotyczy to mnie ja mam czerniaka zlosliwego skory niestety u mojej mamy wykryto rowniez nowotwor :( to wyniki mamy sa |
miska
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2016-12-24, 14:56 Temat: Rak piersi |
Witam proszę o interpretacje czy to bardzo zły wynik
[ Dodano: 2016-12-24, 15:38 ]
Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć
|
|
|