1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guzy endometrium |
mirka
Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 22138
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-05-28, 05:14 Temat: Guzy endometrium |
Nika jak tam wyniki Twojej mamy |
mirka
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-05-05, 05:30 Temat: Guzy endometrium |
Witaj Nika moja mama też krwawiła prawie dwa tygodnie ale Pani doktor powiedziała mamie że to może trwać nawet cztery tygodnie.Krwawienie u mojej mamy było raz mocniejsze raz lżejsze np kiedy mama trochę więcej chodziła czy nawet wzięła się za sprzątanie to wtedy krwawienie było mocniejsze.U mojej mamy też pojawił się taki skrzep i potem krwawienie powoli zanikało.Dla mojej mamy skończyło się dobrze trzymam kciuki aby u Twojej mamy też było dobrze.Pozdrawiam gorąco. |
mirka
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-05-03, 14:23 Temat: Guzy endometrium |
Witaj Nika.Jak czuje się Twoja mama czy jest już po zabiegu?Pozdrawiam Was gorąco i życzę samych dobrych wiadomości. |
mirka
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-04-10, 05:09 Temat: Guzy endometrium |
Witaj Nika jak Twoja mama znacie już termin zabiegu,moja mama czuje się już całkiem dobrze.Pozdrawiam Ciebie i Twoją mamę i życzę powodzenia i dużo zdrówka. |
mirka
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-03-31, 18:58 Temat: Guzy endometrium |
Witaj Nika Moja mama jest już po zabiegu abrazji,wszystko poszło szybko i bez komplikacji,mama wróciła do domu po trzech godzinach trochę pospała teraz jest trochę osłabiona ale ogólnie czuje się dobrze,nie martw się więc zabiegiem Swojej mamy.Najgorsze teraz przed nami oczekiwanie na wynik do 19 kwietnia.Pozdrawiam Cię i Twoją mamę trzymajcie |
|
|