1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak i węzeł wartownika |
mf54
Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 10012
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2017-10-31, 16:01 Temat: Czerniak i węzeł wartownika |
natinx procedury mogą być inne w każdym ośrodku onkologicznym.
Pewnie masz umówioną następną wizytę kontrolną. To pewnie dostaniesz skierowanie na TK i mutację BRAF. Chociaż przy takim malutkim to może wyglądać inaczej. Czyli tylko obserwacja, jak w tabelce z linku który podała lady_carrot
Wszystkich dolegliwości nie można przypisywać czerniakowi. Nigdy nie bolała cię głowa ? A teraz jak zaboli to od razu do onkologa? |
mf54
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2017-10-31, 13:22 Temat: Czerniak i węzeł wartownika |
Mi (czy mnie ) głowę będą badać dopiero w przyszłym roku(chyba w sierpniu) więc 1,5 roku po wycince węzłów . Gdyby nie to forum, to dawno zapomniałbym, że miałem czerniaka i to poważniejszego
Co prawna znaleźli mi coś w TK i idę na PET . Może nic nie znajdą |
mf54
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2017-10-30, 14:47 Temat: Czerniak i węzeł wartownika |
Z własnego doświadczenia - dobra rada. Przy tych ćwiczeniach (przeważnie rozciągających), rozciągać maksymalnie, do granicy bólu, którego już nie można wytrzymać. Uważam, że najlepsze są przy tym bloczku. Jak go zrobić opisałem w moim wątku. Bloczek mam nad moim łóżkiem, więc przydaje się przy rannym wstawaniu
[ Dodano: 2017-10-30, 14:50 ]
Dodam dlaczego przy bloczku. Zdrowa ręka podnosi(rozciąga) tę chorą która samodzielnie nie może wykonać żadnego ruchu. |
|
|