1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak mojego taty. |
marzena66
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 5149
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-01-05, 11:25 Temat: Rak mojego taty. |
p5ota@o2.pl napisał/a: | Przerażają mnie te wszystkie prognozy i wyrok. |
Nie czytaj statystyk, każdy przypadek jest inny, każdy organizm inaczej znosi leczenie a i siła każdego do walki jest inna.
p5ota@o2.pl napisał/a: | Jestem zagubiona i nie wiem co robić. |
Działać, wpierać, pomagać jak tata tego chce i potrzebuje. Dopytuj na forum jak coś budzi Twoją wątpliwość, wtedy łatwiej rozmawiać z lekarzami mając jakąś wiedzę o tym z czym walczycie.
Wstaw wyniki jakie posiadacie, łatwiej będzie podpowiadać fachowcom tego forum.
Sił życzę i pozdrawiam |
Temat: Rak mojego taty. |
marzena66
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 5149
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-01-04, 14:17 Temat: Rak mojego taty. |
p5ota@o2.pl,
Poczekaj spokojnie, na pewno ktoś doświadczony odpowie Ci konkretnie na Twoje pytania.
W między czasie poczytaj sobie forum, jest tu mnóstwo przypadków raka płuc.
Tak z mojego doświadczenia napiszę, że niestety nie zawsze podana chemia na tyle zwalczy raka, że operacja jest możliwa, u taty rak nacieka na aortę więc może to być przeciwwskazaniem. Poza tym operacja jest zawsze jakimś ryzykiem i może bardziej osłabić tatę a niekoniecznie przedłużyć życie.
To takie ogólne informacje, dobrze by było jakbyś wstawiła jakieś wyniki badań, napisała jak tata się czuje, jaki jest Jego stan, wtedy bardziej można się wypowiedzieć w temacie.
Bardzo mi przykro, że i Ty musiałaś trafić do na forum, dużo sił. Pozdrawiam |
|
|