1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: rtg głowy |
mada
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 11995
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2009-05-09, 09:30 Temat: rtg głowy |
ogromne dzięki za wasze odpowiedzi. Na pewno podniosły mnie one na duchu. Niemniej będę musiała się w końcu wziąc za siebie. |
mada
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2009-05-08, 09:15 Temat: rtg głowy |
dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Sama nie wiem co podejrzewam, staram sie nie panikować, ale trudno też powiedzieć, że mnie to nie martwi.
Jeżeli chodzi o ciśnienie to mam faktycznie niskie najczesciej 90/55
Serdecznie pozdrawiam |
mada
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2009-05-07, 16:54 Temat: rtg głowy |
Mam pytanie odnośnie swojej osoby. Ostatanio mam bardzo mocne i napadowe bóle głowy które najczęsciej wsytępują z rana. Do tego od dłuzszego czasu miewam potworne mdłości - ciąza wykluczona- jestem osłabiona i bywa że drętwieją mi nogi na zmianę raz jedna raz druga. Jestem młodą osobą i nigdy wcześniej nie odczuwałam tego rodzaju dolegliwości. Faktem jest, że ostatanio z uwagi na chorobę mamy żyję w stresie, ale to nie pierwsze stresy na jakie byłam w życiu narazona. Dlatego chcialabym zrobic sobie rtg głowy. Stąd tez moje pytanie jaki rodzaj rtg zrobic. Na stronie kliniki widzialam, ze są jakies rtg czaszki a-p, podstawa , zatoki, oczodoły itp. i czy takie prześwietlenie zrobię prywatnie bez skierowania? |
|
|