1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Zioła |
ktosik27
Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 12286
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2015-10-07, 12:29 Temat: Zioła |
Judita, jeśli to było do mojego postu to prostujac w żadnym wypadku nie miałem na myśli palenia, bo to bez sensu. Tylko estrakt aplikowany np.w postaci czopkow. |
ktosik27
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2015-10-05, 10:17 Temat: Zioła |
A skoro jest to wątek o ziołach:-) to zapytam jakie macie poglądy bądź doświadczenia nt. używaniem leczniczej marihuany? Np. Z legalnych dostepnych na receptę przeciwbólowo jest Sativex. Podobno niektórzy stosują też ekstrakt z konopi indyjskich tzw RSO. ale to już nielegalne..:-( |
ktosik27
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2015-10-01, 22:29 Temat: Zioła |
Może w niewłaściwym wątku się wypowiedzialem ale jakież było zdziwienie chemioterapeutki: To nie chce Pan się leczyć??? Naturalnie chciał ale w tym przypadku nie ma czym. Byliśmy u 14 lekarzy: onkolodzy, chirurdzy, specjaliści med.nuklearnej etc. Ale ani przez myśl nie przeszło mi by zawieźć Tatę do jakiegoś speca od ziołek chińskich etc.gdzie portfel po wizycie byłby szczuplejszy pewnie o kilkaset zł. To już lepiej pójść do sklepu zielarskiego jak ktoś mocno chce i kupi za 2-3zł liście karczocha:-) |
ktosik27
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2015-10-01, 21:43 Temat: Zioła |
Moj Tata mial zaproponowana klasyczną chemioterapie tj. w karcie DiLO "próba chemioterapii FAC". Nie wiem czy źle czy dobrze ale się na nią nie zgodził. Pod koniec kwietnia wykryto pierwotny rak wątroby z przerzutami..w lipcu w trakcie kwalifikacji do badań klinicznych drugie ognisko chloniak... Teraz mamy już październik - normalnie funkcjonuje...ku zdziwieniu lekarzy...
Ale sa nowotwory które ładnie reaguja na chemie więc każdy przypadek trzeba rozpatrywać indywidualnie. |
|
|