1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak jelita grubego, meta do wątroby |
krado
Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 25801
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-09-18, 11:09 Temat: Rak jelita grubego, meta do wątroby |
Ada tak mi przykro ....
wyrazy wspólczucia |
krado
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-09-03, 21:42 Temat: Rak jelita grubego, meta do wątroby |
Ada obie potrzebujemy dużo siły aby to przetrwać - pozdrawiam cię cieplutko |
krado
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-08-31, 21:43 Temat: Rak jelita grubego, meta do wątroby |
Ada tak bardzo mi przykro - łzy same cisną się gdy czytam to co piszesz - jestem całym sercem z Tobą
Karolina |
krado
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-08-26, 12:09 Temat: Rak jelita grubego, meta do wątroby |
ada ja również trzymam za was kciuki trzymaj się cieplutko
wiem ze to tylko łatwo napisać ale gorzej wykonać , kiedy się patrzy na bliską osobę umierającą ... |
krado
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-08-20, 00:18 Temat: Rak jelita grubego, meta do wątroby |
u nas to samo - rak jelita grubego - rozsiew wewnątrzbrzuszny , tata myslał że bedzie ok a niestety.....coraz bardziej boli , powiedział że pogodził się ze śmiercią ale boi się bólu , tylko czy ze śmiercią idzie sie pogodzić ?? zadaje mi pytania ciekawe jak długo jeszcze bede się męczył a co ja mam mu odpowiedzieć , wiem co przezywasz bo ja mam w domu to samo , nie mogę patrzec jak tatę boli a ja nie mogę mu pomóc , w tej chwili jest jeszcze na tramalu , ale boję się mysleć co dalej - ściskam serdecznie |
|
|