Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak wyrostka zębodołowego |
kmis757
Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 25324
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2013-08-03, 11:49 Temat: Rak wyrostka zębodołowego |
|
kmis757
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-06-19, 19:10 Temat: Rak wyrostka zębodołowego |
renata63 napisał/a: | do następnego | - najlepszego i czekamy |
kmis757
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-05-25, 20:04 Temat: Rak wyrostka zębodołowego |
renata63 napisał/a: | jestem w szpitalu na radioterapii |
- Reniu, powodzenia, dużo siły i wytrwałości w trudach leczenia... pisz i pamiętaj, jesteśmy z Tobą i czekamy na same dobre wieści |
kmis757
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-04-22, 17:11 Temat: Rak wyrostka zębodołowego |
renata63 napisał/a: | Zostałam babcią )))) |
- i to jest kolejny "motywator", dla którego warto walczyć o zdrowie
[ Dodano: 2012-04-22, 18:12 ]
cieszcie się razem ze mną ))))))[/quote] ma się rozumieć |
kmis757
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-04-20, 20:39 Temat: Rak wyrostka zębodołowego |
Reniu, za syna nie przepraszaj, to świadczy tylko dobrze o nim, że bardzo się o Ciebie martwi. Ty sama powinnaś być dobrej myśli choć to wszystko co słyszysz, czytasz bardzo poważnie brzmi. Przed Tobą jeszcze bardzo długie leczenie ale na pewno dasz sobie rade w tej walce. Czeka Cię Reniu jeszcze długi pobyt w szpitalu, bo radioterapia w takim wypadku jak Twój potrwa około 6/7 tygodni i będzie zapewne uzupełniana dodatkowo chemioterapią. Wiem, że ma prawo ciągnąc Ciebie do papierosów ale powinnaś sobie wreszcie uświadomić, że Tobie to nie służy. A tak naprawdę to nie wiem, bo nie pale ale przecież to takie dziś już niemodne. Niepokoi to puchnięcie okolicy oka ale jak pisze Gazda może to być efekt uszkodzeń po operacji i być może pozwoliłaś sobie pospać na tym chorym boku. Jesteśmy z Tobą i pisz o wszystkich swych obawach i wątpliwościach. Jesteśmy z Tobą i czekamy na dalsze wiadomości od Ciebie Reniu. |
|