1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Pierwsza wizyta w Centrum onkologii w Warszawie |
karolinax
Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 43735
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2016-01-18, 18:59 Temat: Pierwsza wizyta w Centrum onkologii w Warszawie |
Teraz ja spytam. Zamierzam jechać na Wawelską Centrum Onkologii. Z grubsza wiem gdzie to się znajduje. Dojadę bez problemu. Tylko nie wiem jednego. Gdzie się znajduje wejście ? Nie chce obchodzić całego budynku dookoła w poszukiwaniu wejścia. |
karolinax
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2013-01-29, 12:59 Temat: Pierwsza wizyta w Centrum onkologii w Warszawie |
Dziękuje bardzo. Jeszcze się spytam jak będą do mnie dzwonić ze szpitala. |
karolinax
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2013-01-28, 22:10 Temat: Pierwsza wizyta w Centrum onkologii w Warszawie |
W CO W-wa będę miała operacje tarczycy. Pytam się po to żebym nie musiała długo szukać tego wejścia do RUCHU CHORYCH "A". Podobno jest to gdzieś na parterze. Tylko nie wiem które to wejście i gdzie się znajduje. |
karolinax
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2013-01-28, 18:34 Temat: Pierwsza wizyta w Centrum onkologii w Warszawie |
Witam. Czy możecie napisać gdzie znajduje się RUCH CHORYCH "A". Gdzie mam się udać, do którego wejścia.Od której ulicy jest to wejście. Z doświadczenia wiem gdzie się znajduje wejście D i E. Chodzi mi oczywiście o CO w Warszawie. |
|
|