Autor |
Wiadomość |
Temat: Moja mama ..... |
jolapol
Odpowiedzi: 64
Wyświetleń: 32428
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2014-10-01, 22:20 Temat: Moja mama ..... |
byłam niedawno na pogrzebie przyjaciela mojego męża, na którym ksiądz w imieniu zony i rodziny oprosił o nieskładanie kondolencji. |
jolapol
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2014-10-01, 19:01 Temat: Moja mama ..... |
Jolana, piękny wpis. Dziękuję. |
jolapol
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2014-10-01, 19:00 Temat: Moja mama ..... |
a mnie kremacja przyniosła ulgę i pomogła przeżyć " w pionie pogrzeb. Dużo gorsze byłoby pożegnanie i pochówek jednego dnia. Tak więc jest to sprawa indywidualna. Życzę dużo siły. Ukojenie nie przyjdzie tak szybko... |
jolapol
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2014-09-30, 19:31 Temat: Moja mama ..... |
współczuję .Śledziłam Twój watek i jest mi niezmiernie przykro ,że to wielkie cierpienie cię dotknęło... choć twojej mamy już się skończyło... |
jolapol
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2014-09-27, 18:15 Temat: Moja mama ..... |
wiem, ze Ci ciężko, ale szukaj w tej sytuacji "pozytywów"- choć o nich trudno tu mówić. Dobrze ,że mama nie traci nadziei. Dobrze w tym wszystkim, że mama wierzy w wyzdrowienie, w lekarzy, ze jej nie boli. Dobrze , że mimo zaawansowania choroby jest spokojna. A ty, no cóż ,musisz tę sytuację udźwignąć, nie masz po prostu wyjścia. Współczuję wszystkim chorym i ich najbliższym. Wiem, z czym zmagacie się na co dzień. Ściskam ciepło. |
jolapol
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2014-09-26, 20:43 Temat: Moja mama ..... |
ile możesz , bądź z mamą i siostrą. Bardzo się siebie potrzebujecie. Dużo siły życzę. |
|