1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Jest tu jakiś psychiatra???????? |
joanna39@op.pl
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 9169
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2009-07-06, 11:53 Temat: Jest tu jakiś psychiatra???????? |
To już i tak nie ma znaczenia , Tata ma policzone dni. Asia.
[ Dodano: 2009-07-06, 12:57 ]
Wylana co z Mamusią, odezwij się . Asia. |
joanna39@op.pl
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2009-07-01, 14:03 Temat: Jest tu jakiś psychiatra???????? |
Albo brzydzą, odmówiły tacie a lekarz na wizycie powiedział,że nie ma potrzeby tego robić, ale jak chce to niech ktoś z rodziny mu zrobi. Asia. |
joanna39@op.pl
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2009-07-01, 11:59 Temat: Jest tu jakiś psychiatra???????? |
Witam Cię Wylana, u mnie bez zmian tata cierpi i ja też, teraz jeszcze doszło do tego , że tata nie wypróżnia się całymi tygodniami, w piatek jadę do taty , kupię w aptece zestaw do lewatywy i zrobię mu lewatywę, bo pielęgniarki się wstydzą, świat się kończy , trzymaj się . Asia. |
joanna39@op.pl
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2009-06-29, 19:01 Temat: Jest tu jakiś psychiatra???????? |
Nie jestem psychiatrą, jestem bezsilną córką, która ryczy , bo jej tata się męczy, a ja nie wiem jak pomóc, myślami jestem z Tobą, bo wiem jak cierpisz. Asia. |
|
|