Autor |
Wiadomość |
Temat: Prośba o interpretację wyniku KT klatki piersiowej |
jo_a
Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 16531
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-11-08, 17:13 Temat: Prośba o interpretację wyniku KT klatki piersiowej |
wroto, pozdrawiam Cię serdecznie!!!
I życzę Ci, żeby komuś się jeszcze chciało Ci pomóc (na tym forum szczególnie).
Bez emocji, wobec czego nie trzeba ich studzić.
Buziaczki.
[ Dodano: 2013-11-08, 17:16 ]
I z mojej (myślę, że nie tylko) strony: over. |
jo_a
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-11-08, 16:57 Temat: Prośba o interpretację wyniku KT klatki piersiowej |
droga wroto, myślę, że otrzymałaś pomoc, chociażby w zamieszczeniu wyników (nikt nie oczekuje podziękowań na forum, nie po to to piszę).
Poza tym:
Cytat: | Czy z dotychczasowych badań można określić stopień złośliwości nowotworu? |
Na co sama sobie odpowiedziałaś, zanim wyniki zostały zamieszczone. Więc nie wiem o co Ci chodzi. Ale pewnie nie należy się przejmować cudzymi fochami. Przecież osób potrzebujących pomocy (chociażby na tym forum) jest mnóstwo.
PS Taka mała prośba...
Cytat: | następnym razem proszę się powstrzymać od takich komentarzy. |
Powstrzymaj się następnym razem od takich tekstów. |
jo_a
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-11-08, 10:46 Temat: Prośba o interpretację wyniku KT klatki piersiowej |
wrota- 1.jpg, na samej górze- masz "zasadnicze" i "rozpoznanie histopatologiczne". Prześledź to! |
jo_a
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-11-07, 14:23 Temat: Prośba o interpretację wyniku KT klatki piersiowej |
Załączam przesłane pliki.
|
jo_a
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-11-06, 21:02 Temat: Prośba o interpretację wyniku KT klatki piersiowej |
Nawet bez logowania jest aktywny, nie wiem jak to sprawdzasz.
moj.email@op.pl
[ Komentarz dodany przez Moderatora: absenteeism: 2013-11-06, 21:08 ]
Proponowałabym najpierw zapoznać się z FAQ dot. załączników: http://www.forum-onkologi...orum/faq.php#35 ; może jest za duży rozmiar, nie ten format? Trzeba sobie radzić
|
jo_a
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-11-06, 15:38 Temat: Prośba o interpretację wyniku KT klatki piersiowej |
Daj mi na emaila. Adres pod postem |
|