1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czy jedząc możemy zagłodzić raka? |
jo_a
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 19054
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2013-01-19, 23:16 Temat: Czy jedząc możemy zagłodzić raka? |
Toleruję, że... Jesteś mądra.
Życzę Ci dokarmienia organizmu, raka, czy czego tam sobie chcesz. Życzę Ci również żeby Twój umysł się nie zamknął. Szczególnie na wiedzę. Nie tylko oglądanie i czytanie.
A teraz proszę moderatorów o przesunięcie tego pieprzenia do wątków tymczasowych.
Pozdrawiam |
jo_a
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2013-01-19, 23:01 Temat: Czy jedząc możemy zagłodzić raka? |
marto19, "ad personam"...
Nie żyje moja mama, nie żyją bliscy większości tego forum. Teraz mnie więcej nie wkurzaj.
Naukowo TEŻ nie żyją.
Możesz zagłodzić raka, wraz z zagłodzeniem chorego. Szukasz zaczepki? Czy chcesz pokazać, że umiesz czytać "po angielsku"?
Skoro jesteś taka mądra, to po jaką jasną ciasną "szukasz"(?) pomocy na forum?!
Nie martw się o moje zdrowie psychiczne, jeżeli zauważę symptomy jego utraty poszukam pomocy u psychiatry. Z całą pewnością nie będę jej szukała w głodzeniu organizmu czy na jakimkolwiek forum. |
jo_a
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2013-01-19, 22:30 Temat: Czy jedząc możemy zagłodzić raka? |
Kur...(k)a TO JEST merytoryczne!
NIE ŻYJĄ! Możni tego świata też zmarli na raka!
Krytykuję Cię merytorycznie. Czy myślisz, że bogaci, ważni... I ich rodziny pozwoliłyby na śmierć najbliższych? Merytorycznie by pozwolili?
Ja pierdzielę, następna dwunasta, (an/cip)ulinka.
Chcesz? Zakup vit a, b, c, d, k, pp, "z".
I miej czyste sumienie, że "dobrze" wydałaś kasę. A teraz jak jeszcze raz przeczytam taki post to włączę merytorykę. |
jo_a
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2013-01-19, 22:11 Temat: Czy jedząc możemy zagłodzić raka? |
Cytat: | jedzenie antynowotworowej żywności, która pokonuje raka w jego własnej grze. |
Jedli, nie jedli... I nie żyją!
Polecam włączenie myślenia. |
|
|