1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak niedrobnokomórkowy |
ewas
Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 31036
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2018-11-26, 21:48 Temat: Rak niedrobnokomórkowy |
Edka1977 napisał/a: | Nie wiem czy jest to wytwór mojej wyobraźni, mojej fantazji |
Może to i wytwór wyobraźni a może faktycznie tak jest..... tego nie wiemy. Ale jedno jest pewne Twoja Mama już nie cierpi i to jest najważniejsze bo ból osób nam bliskich i nasza niemoc w tym wszystkim jest chyba najgorszą rzeczą jaka może nas spotkać.
Tulę Cie mocno. Trzymaj się w tych trudnych dniach. |
ewas
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2018-11-24, 10:13 Temat: Rak niedrobnokomórkowy |
Wyrazy współczucia Edka1977 |
ewas
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2018-10-23, 20:01 Temat: Rak niedrobnokomórkowy |
Edka1977 przeczytałam Twój wątek. To co opisałaś dziś to jakby moje ostatnie chwile z Mamą kiedy odchodziła. Też dostawała dexametazon, morfinę i inne leki. Bardzo Ci współczuję takiej sytuacji ale korzystaj z takich chwil ile możesz. Bądź, trzymaj za rękę, mów do Mamy, ja jeszcze modliłam się na głos. To ważne chwile. Nie myśl kiedy i ile jeszcze zostało. Po prostu wykorzystaj ten czas dla siebie - wykorzystaj obecność Mamy że po prostu jest.
MalgorzataB napisał/a: | Ja też zastanawiałam się jak długo moja mama będzie żyła, widziałam w jakim jest stanie, to było bardzo ciężkie dla całej rodziny. |
Ja też rozmyślałam ile to jeszcze czasu będzie trwało, szukałam oznak "odchodzenia" u Mamy - dziś wiem, że niepotrzebnie.
MalgorzataB napisał/a: | A jednak są chwile kiedy tęsknię nawet do tego czasu, żeby pobyć razem, posiedzieć przy niej, posłuchać spokojnego oddechu... |
Jak ja Cię rozumiem. Nawet nie masz pojęcia........ Tęsknię do tych chwil..... |
|
|