Autor |
Wiadomość |
Temat: emocje -piszcie o nich, to bardzo ważne! |
erin29
Odpowiedzi: 192
Wyświetleń: 59494
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-10-26, 20:01 Temat: emocje -piszcie o nich, to bardzo ważne! |
Taaak a jabłuszka z nadzieniem orzechy wł . , figi , rodzynki , śliwki , szałwia doprawione miodem i Rumem - a właściwie po cholere ta kaczka |
erin29
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-10-07, 14:06 Temat: emocje -piszcie o nich, to bardzo ważne! |
Ja jako Synowa jeździłam z moim Teściuniem na badania chemie - nie wyobrażam sobie że może być inaczej , i nie chodzi Mi o poczucie obowiązku to zwykły ludzki gest .
Tak naprawdę dopiero przy Teściuniu poczułam jak to jest mieć Ojca a nie Tyrana - jakim jest Mój tata .
Teściunio tak bardzo Mi Ciebie brakuje |
erin29
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-10-07, 08:53 Temat: emocje -piszcie o nich, to bardzo ważne! |
Słuchajcie zacytuję wam moją ukochaną ciocię , która sprawę określała następująco :
" Nasi rodzice na mchu jadali " - Uwielbiam ciocię za jej podejście do życia .
Ciocia jest Panią przed 80 - tką , bardzo schorowaną a mimo to jest wulkanem dobrej energii i niesamowitego humoru |
erin29
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-10-06, 22:42 Temat: emocje -piszcie o nich, to bardzo ważne! |
Berta no widzisz jeszcze jedna rzecz która łączy Cię ze Sławcią .
Babcia podzieliła wszystko równo 2 braciom Mamy dała a Mamie gó..o |
erin29
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-10-06, 22:36 Temat: emocje -piszcie o nich, to bardzo ważne! |
Umie okazywać ale 2 braciszkom Mojej Mamy .
Dobrze że Mama odziedziczyła humor po Tacie - dzięki temu jest niesamowitą iskierką . |
erin29
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-10-06, 22:21 Temat: emocje -piszcie o nich, to bardzo ważne! |
Gazdo takie wsparcie pochodzi od Babci .
Niestety babcia Moją mamę zawsze miała głęboko - no ups taka karma . |
erin29
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-10-06, 21:53 Temat: emocje -piszcie o nich, to bardzo ważne! |
Słuchajcie moja Babcia a Mama Mojej mówi
E po Tobie to żadnej choroby nie widać , a może lekarze się pomylili i ty nie masz raka .
Na to Mamcia : za to po tobie widać chorobę - umysłową , bo pie..... jak potłuczona . |
|