1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Wyniki mojego taty..Proszę o pomoc |
billyb
Odpowiedzi: 35
Wyświetleń: 16987
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-05-22, 20:01 Temat: Wyniki mojego taty..Proszę o pomoc |
Przyjmij wyrazy współczucia.
Trzymaj się. |
billyb
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-05-06, 06:21 Temat: Wyniki mojego taty..Proszę o pomoc |
ropa to produkt stanów zapalnych, a te pewnie mają związek z destrukcją płuc dokonaną przez raka.
Napisz, jak się czegoś dowiesz. |
billyb
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-03-17, 17:13 Temat: Wyniki mojego taty..Proszę o pomoc |
Ewelina, przypuszczalnie Twój ojciec mentalnie już położył się do trumny . Spróbuj zaapelować do jego racjonalnej półkuli tłumacząc, że zwlekając teraz, oddaje walkowerem skromne szanse, które mu jeszcze zostały. Przykro mi, że masz taki problem. Najlepiej by było zasięgnąć rady psychoonkologa... |
billyb
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-03-17, 09:28 Temat: Wyniki mojego taty..Proszę o pomoc |
Twojemu ojcu pomogłaby może wizyta u specjalisty onkologa. Czego chcesz szukać u lekarza domowego? Większość z nich ma blade pojęcie o raku. Dziwna ślina ma najprawdopodobniej związek z oskrzelem zablokowanym przez tkankę rakową.
Jeżeli nic nie zrobicie, to Twój ojciec po prostu nie dożyje jesieni. |
|
|