1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: CZERNIAK JAK Z NIM WALCZYĆ BŁAGAM POMÓŻCIE |
aniaimama
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 5683
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-06-27, 21:02 Temat: CZERNIAK JAK Z NIM WALCZYĆ BŁAGAM POMÓŻCIE |
Dziękuje za odpowiedź, my cały czas działamy tzn. szukamy dojść skróciliśmy czas do TK o miesiąc. Przy tomografii komputerowej wyszło że coś jest na szyi, zrobili biopsje tych guzków na szyi i wynik: czerniak złośliwy! a już z z sił opadam jesteśmy spod Krakowa niestety mam wrażenie że lekarze w Instytucie w Krakowie to boją się zrobić operacji. |
Temat: CZERNIAK JAK Z NIM WALCZYĆ BŁAGAM POMÓŻCIE |
aniaimama
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 5683
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-06-27, 18:13 Temat: CZERNIAK JAK Z NIM WALCZYĆ BŁAGAM POMÓŻCIE |
Witajcie niestety znów. W zeszlym roku ludzie z tego forum pomogli mi przy raku trzonu macicy u mojej mamy, w tym roku czerniak złosliwy u taty. Wiecie co już trochę za dużo jak na jeden dom i na jedną rodzinę.
Mam straszny żal bo tacie zrobiła się ogromna narośl na głowie. Poszedł do lekarza, tylko to na głowie było. I tak po kolei RTG, USG a to lekarz chirurgi jeden a to drugi a ten drugi to lekarza lerzarz onkolog musi zobczyć. I tak minęły 2 miesiące. Ten trzeci lekarz stwierdził że musi miec TK. A tu w tym miejscu po 2 miesiącach okazało się że są 2 guzy na szyi. Lekarze w Klinice nie chcą operować, bo przeżuty na pewno są i wszzsytko uzależniają od badania PET do którego przeprowadzenia nie ma izotopu. CO JA MAM ROBIC POMÓŻCIE |
|
|