1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Strieuka - komentarze (vf7) |
akos6
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 4279
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-07, 11:35 Temat: Strieuka - komentarze (vf7) |
wiesz co.... to chyba musisz wezwać Supernianie |
akos6
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-06, 21:18 Temat: Strieuka - komentarze (vf7) |
na terrorystyczne ataki najlepsza jest obojętność i wierz mi ..moja córka mała 3 letnia to diablę wcielone... i też próbuje różnych sztuczek.
jeśli chodzi o wchodzenie do wanny -kup mały stopień antypoślizgowy wtedy wystarczy trzymać ją za rączkę. Jeśli chodzi o schody - działa liczenie, wyścigi itp. Dasz radę nie martw się na zapas. Postaraj się ją troszkę przygotować wcześniej żeby nie było zaskoczenia. opowiadaj co będzie.
u mnie też wielki znak zapytania. mamy się wyprowadzić do W-wy.najpierw mąż na 3 miesiące bo ja w trakcie chemii potem operacja i dwójka maluchów ze mną. Ale myślę że jakoś się zorganizuję. muszę... |
akos6
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-06, 15:19 Temat: Strieuka - komentarze (vf7) |
wytłumacz szkrabowi że nie będziesz mogła jej nosić. ja tak zrobiłam jak byłam w ciąży z drugą córką a miała niecałe 2 latka. Twój szkrab może Cię zadziwić swoją samodzielnością tylko musisz mu na to pozwolić... |
|
|