1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Niedrobnokomórkowy - zaczynamy wojnę z rakiem, Lipiec 2009 |
agni5
Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 14563
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-02-16, 18:02 Temat: Niedrobnokomórkowy - zaczynamy wojnę z rakiem, Lipiec 2009 |
agni5 napisał/a: | Gratuluję ! Życzę samych takich wyników! Trzeba co 3 miesiące robić kontrolne badania i żyć w tzw. obserwacji onkologicznej.Pozdrawiam serdecznie. |
Nie umiem wycofać tego postu, który niechcąco mi się drugi raz wkleił.Może ktoś z moderatorów to uczyni. Z góry dziękuję. |
agni5
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-02-16, 17:35 Temat: Niedrobnokomórkowy - zaczynamy wojnę z rakiem, Lipiec 2009 |
Gratuluje ! Życzę samych takich wyników! Trzeba co 3 miesiące robić kontrolne badania i żyć w tzw. obserwacji onkologicznej.Pozdrawiam serdecznie. |
agni5
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-11-27, 17:15 Temat: Niedrobnokomórkowy - zaczynamy wojnę z rakiem, Lipiec 2009 |
Nie wiem skąd jesteście,ale w centrach onkologii przyjmują psychoonkolodzy i nie trzeba mieć skierowania.Z tego co wiem również w hospicjum można skorzystać z pomocy psychologicznej. W ramach NFZ psycholog przyjmuje też w centrach psychiatrycznych.
W większych miastach są też różnego rodzaju stowarzyszenia wspierające pacjentów z nowotworami. U nas na przykład jest Stowarzyszenie Walki z Rakiem Płuc a także Akademia Walki z Rakiem.