1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Zalecenia po Akcji "badaj znamiona" |
agah2o
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 7075
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-06-26, 06:47 Temat: Zalecenia po Akcji "badaj znamiona" |
Niuans napisał/a: | dajcie jakieś nazwiska sprawdzonych lekarzy z Łodzi |
polecanym tu na forum chirurgiem-onkologiem " od czerniaków " jest Dariusz Nejc, ja osobiście trafiłam do Mariusza Pawlaka / zastępca chirurgii onkologicznej w Koperniku, prywatnie przyjmuje min. na Piotrkowskiej 3/5 i w All-Medzie na Retkini / i jestem bardzo zadowolona- rzeczowy, duża wiedza a przy tym miły facet Poczytaj opinie na znanylekarz.pl - |
Temat: Zalecenia po Akcji "badaj znamiona" |
agah2o
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 7075
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-06-25, 11:28 Temat: Zalecenia po Akcji "badaj znamiona" |
absenteeism napisał/a: | Poszłam do chirurga onkologa prywatnie. Chirurg obejrzał znamię, zadecydował o wycięciu. Tak się składa, że pracował akurat w Koperniku w Łodzi, na chirurgii onkologicznej, i zaproponował dwa wyjścia - albo czekamy z zabiegiem, jak będzie wolny termin w szpitalu (kilka miesięcy), albo wycinamy prywatnie za tydzień.
Jak łatwo się domyślić, wolałam to drugie.
Oczywiście nie jest to mały koszt, ale zdrowie ważniejsze. |
u mnie było tak samo !!! też Łódź i też lekarz z Kopernika i też nie chciałam czekać kilku miesięcy!! czekanie jest najgorsze.. |
|
|