1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: mój tatuś :( |
absenteeism
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 5221
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-07-20, 21:07 Temat: mój tatuś :( |
kamilaes1988 napisał/a: | Rak niedrobnokomórkowy płuca lewego sT2aN2m0 czy ktoś wie co to znaczy ? jaki to stopień ? |
Stadium zaawansowania IIIA.
kamilaes1988 napisał/a: | BAC ? co to takiego ? |
Biopsja cienkoigłowa aspiracyjna płuca. Nakłucie i pobranie fragmentu tkanki do badania. |
Temat: mój tatuś :( |
absenteeism
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 5221
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-06-23, 05:26 Temat: mój tatuś :( |
Jeśli rejestrujesz się na Forum, nikt nie będzie odpisywał na maila - z samej swojej nazwy Forum zakłada publiczne opisywanie historii wraz z odpowiedziami, które mogą pomóc nie tylko Tobie, ale i innym.
kamilaes1988 napisał/a: | Czy ktoś z Was lub Waszych bliskich spotkał się z takim rodzajem tej choroby ? |
Ale jakim? Nie napisałaś jakiego dokładnie raka płuca stwierdzono.
Na Forum jest mnóstwo wątków pacjentów z różnymi nowotworami płuc - poczytaj, popatrz.
kamilaes1988 napisał/a: | Tato miał robioną 4 x bronchoskopię , i za każdym razem wynik nie jest miarodajny - ujemny nie mogą się do tego guza dostać |
To skąd w takim razie wiadomo, że to rak płuca?
kamilaes1988 napisał/a: | proszę Was o informacje |
Informacje dot. czego - masz jakieś konkretne pytania?
Zapoznaj się najpierw proszę z tym postem: Jak zadać na Forum pytanie by uzyskać POMOCNĄ odpowiedź? |
|
|