1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Znamiona zmieniające barwę i wygląd |
Zebra
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 11647
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-07-28, 08:57 Temat: Znamiona zmieniające barwę i wygląd |
Dzięki, myślałam że ktoś napisze, że łuszczący się pieprzyk to standard i nic nadzwyczajnego |
Temat: Znamiona zmieniające barwę i wygląd |
Zebra
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 11647
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-07-28, 08:40 Temat: Znamiona zmieniające barwę i wygląd |
Richelieu,
Podłączę się do tematu pieprzyków Miałam, mam ich mnóstwo, więc raczej nic sobie z nich nie robię, poza tym mam milion ważniejszych spraw niż wizyty u lekarza
Ale jeden z nich jest dziwny, tzn. schodzi z niego wierzchnia warstwa, rogowacieje?
Przy innych czegoś takiego nie mam. Po za tym, ten naskórek schodzi tylko z niego, wokół skóra jest ok, nie łuszczy się. Taki brązowy kawałek, który w końcu odrywam, żeby nie wisiał...
Jak wygląda? Płaski, jakby z dwóch kolorów, środek który się łuszczy ciemnobrązowy, wokół obrys jasnobrązowy. Wielkość 5 mm.
Muszę zawracać sobie tym głowę?
[ Dodano: 2011-07-28, 09:41 ]
Kiedyś próbowałam znaleźć coś w necie na temat łuszczącego się pieprzyka i nic...
Zamiast szukać w necie proponuję jedyne właściwe rozwiązanie - konsultację dermatologiczną. / Richelieu |
|
|