1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: prosze was o pomoc:( |
Luna
Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 9190
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-03-13, 02:15 Temat: prosze was o pomoc:( |
mala88, nie wiem czy tu jeszcze zaglądasz i czy dotrzesz do mojego postu.
Przede wszystkim nie odbieraj powyższych postów jako ataku. To troska o osobę przecież tak bardzo Ci bliską.
Wiem, że gdy jest tak ciężko i medycyna konwencjonalna wydaje się nie mieć już nic tu do zrobienia, chwytamy się innych sposobów, chcemy zrobić wszystko, żeby uzdrowić. Chcemy uwierzyć, że "to" pomoże.
Nie chcę robić Ci wykładu, bo myślę, że pomimo tego co napisałaś, że już zdecydowaliście, to jednak w Tobie toczy się jeszcze walka, czy to dobra decyzja.
Pomyśl jednak - czy warto te niekonwencjonalne sposoby "testować" na wujku? Może jednak cenniejszy jest ten czas, który Twój wujek mógłby spędzić z Wami bez chociażby wielkiego bólu, który pewnie niedługo się pojawi, jeżeli nie zaczniecie działać. Nie piszę tego, żeby Cię straszyć. Czytam Twój wątek od początku, przez ostatnie kilka dni tu nie zaglądałam i to co dziś przeczytałam bardzo mnie zasmuciło.
Czy wujek podjął tę decyzję, czy Wy ją podjęliście? |
Luna
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-03-05, 23:19 Temat: prosze was o pomoc:( |
mala88, u mnie też niestety wszyscy chorują w rodzinie po kolei na raka. Moja Mama upiera się ostatnio żebym poszła na badania genetyczne, ale ja się zastanawiam czy chcę wiedzieć.
Ja wujek?
[następne komentarze] |
Luna
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-03-04, 12:39 Temat: prosze was o pomoc:( |
mala88, jest Ci teraz trudno ogarnąć to co się dzieje, więc na pewno i informacje, które otrzymujesz z zewnątrz docierają wolniej. Ja czasem czytam po kilka razy żeby za 10 dotarło Pozdrawiam ciepło |
Luna
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-03-03, 23:26 Temat: prosze was o pomoc:( |
mala88, Bardzo mi przykro, że i Ty musisz przechodzić przez to wszystko. Obawiam się jednak, że z wujkiem jest źle, ale nie chcę tu wchodzić w szczegóły, bo nie jestem specjalistą.
Na pewno, któryś z Moderatorów odpowie Ci co w tej sytuacji można zrobić. Bo zawsze MOŻNA coś zrobić, nawet jeżeli to nie doprowadzi już do wyleczenia, a do ulżenia w cierpieniu, przedłużenia życia. Każdy z nas w takiej chwili chce doświadczyć cudu i trudno pogodzić się z tym co jakoś wewnętrznie czujemy.
Czy wujek jest raczej osobą, która podejmuje wyzwania czy podłamuje się w trudnych chwilach?
Ściskam Cię mocno mocno.
[ Dodano: 2011-03-03, 23:28 ]
O widzę, że w trakcie mojego wywodu już się pojawiła osoba, która więcej mogła Ci powiedzieć |
|
|