1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: emocje -piszcie o nich, to bardzo ważne! |
KlaWik
Odpowiedzi: 192
Wyświetleń: 59494
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-11-12, 08:51 Temat: emocje -piszcie o nich, to bardzo ważne! |
Witam
Dziękuję za ciepłe słowa. Będę się starać myśleć pozytywnie. Masz racje Justyno, że ważne jest wsparcie otoczenia. Moi najbliżsi bardzo mi pomagają, za co codziennie im dziękuję. Najgorsi są ludzie, którzy boją się tej choroby, po prostu tych unikam.
Życzę udanego weekendu
KLW |
Temat: emocje -piszcie o nich, to bardzo ważne! |
KlaWik
Odpowiedzi: 192
Wyświetleń: 59494
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-11-10, 21:03 Temat: emocje -piszcie o nich, to bardzo ważne! |
Witam
Jestem z wami od niedawna. Miesiąc temu miałam operację, teraz czekam na chemioterapię. Dopóki robilam badania, chodziłam od lekarza do lekarza, otwierałam wszystkie mozliwe drzwi nie myślałam co mnie czeka. Od jakiegoś czasu jestem już zmęczona tym wszystkim. Mam coraz częściej zmiany nastroju. Zaczęłam coraz częściej płakać. Boje się, tylko nie wiem czego, nie umiem nazwać ani okreslić tego strachu. Podziwiam wasze podejjście do życia. Może przyjdzie dzień kiedy i ja będę potrafiła spojrzeć na życie spokojnie
Pozdrawiam gorąco |
|
|