1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak, Clark V, Breslow 7 mm, przerzuty podskórne |
JustynaS1975
Odpowiedzi: 49
Wyświetleń: 31342
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-01-26, 13:47 Temat: Czerniak, Clark V, Breslow 7 mm, przerzuty podskórne |
Miko, bardzo mnie przykro. |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-10-19, 13:55 Temat: Czerniak, Clark V, Breslow 7 mm, przerzuty podskórne |
MikaS,
MikaS napisał/a: | Póki co mąż ma bezwzględnie ale to bezwzględnie unikać słońca w każdej postaci, nie wiem czy ma się zaszyć w domu czy jak ale jak mówią to stosować się trzeba.
|
Nie zaszywać się. Ja muszę unikać słońca, a po przeszczepie szpiku jeszcze bardziej. Czyli były filtry 50, kapelusz na głowę, zakryta od stóp do głów. Chodzenie gdzie cień.
Na poważnie, owszem unikać TAK, ale da się przebiec po dworze tak, aby promienie nie smagały Twojego męża.
Aha... czy Ty dziś widziałaś słońce???
I czekamy na dalsze informacje, oczywiście na jak najbardziej pozytywne.
Pozdrawiam słonecznie (i to są akurat bardzo bezpieczne pozdrowienia ) Skoro nie ma słońca, to takie jak najbardziej jest bezpieczne |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-09-01, 16:43 Temat: Czerniak, Clark V, Breslow 7 mm, przerzuty podskórne |
MikaS napisał/a: | Dobre samopoczucie męża daje więcej sił i nadziei, motywacji i chęci. Także do przodu. |
|
|
|