1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Gabrielabb - komentarze |
Gabrielabb
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 3886
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-11-17, 18:33 Temat: Gabrielabb - komentarze |
Wyniki dzisiejszej morfologii sa chyba zle i bardzo sie boje ze to zawiesi leczenie. |
Gabrielabb
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-11-04, 23:56 Temat: Gabrielabb - komentarze |
Anelia bardzo dziękuję. Jakoś przeżyłam ten stres, ale wiem że wiele przede mną. Zamierzam skopać temu rakowi tyłek! Tatuś zawsze był tylko mój i nie będzie mi jakiś nowotwór psuł rzeczywistości :-) Uśpimy go Miłością! Tata wie, że go potrzebuję i to uznam za broń. Moja córeczka codziennie mówi mu że go kocha i to jest jego siła. Kochani trzeba walczyć! |
Gabrielabb
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-11-02, 20:35 Temat: Gabrielabb - komentarze |
Bardzo Wam dziękuję za te wpisy, jakoś tak mi się trochę lepiej na sercu zrobiło :-) cieszę się, że mogę się tu wygadać i że jest ktoś kto to czyta i odpisuje na wszystkie moje posty. To bardzo wiele dla mnie znaczy. DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM WAS GORĄCO !!! właśnie dopiliśmy z Tatą sok z buraków i poszedł się spakować na jutro. |
|
|