1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak skóry - angiotropowy, Breslow 1.5, ClarkIII |
DumSpiro-Spero
Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 10756
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-09-26, 22:07 Temat: Czerniak skóry - angiotropowy, Breslow 1.5, ClarkIII |
Szanowny Panie.
Będąc na początku września na XIV Kongresie Polskiego Towarzystwa Onkologii Klinicznej w Poznaniu spotkałam się z Profesorem Piotrem Rutkowskim i zapytałam o Pana sprawę (w końcu z ramienia Fundacji, będąc przez Pana upoważniona, pośredniczyłam w umówieniu Panów na konsultację. Sytuacja była trudna, zatem Profesor Rutkowski zaproponował, że skonsultuje Pana osobiście).
Opinia jaką usłyszałam od Profesora była zgoła inna niż ta, którą Pan tu teraz prezentuje.
Gdzieś zatem zaszło jakieś nieporozumienie.
Pozdrawiam i proszę o wstrzemięźliwość oraz zachowanie spokoju i kultury wypowiedzi. |
Temat: Czerniak skóry - angiotropowy, Breslow 1.5, ClarkIII |
DumSpiro-Spero
Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 10756
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-08-15, 22:25 Temat: Czerniak skóry - angiotropowy, Breslow 1.5, ClarkIII |
Nazwiska lekarzy zostały ukryte w związku z pkt. 15 cz. II Regulaminu Forum.
Natomiast... Wynik badania patomorfologicznego mówiąc delikatnie nie budzi zaufania. Nie budzi też zaufania podejmowanie decyzji terapeutycznych na podstawie takiego wyniku.
Proponuję pomoc - poprzez naszą Fundację - w uzyskaniu niezależnej, specjalistycznej opinii na ten temat. Szczegóły w tej sprawie prześlę prywatną wiadomością. |
|
|